Oranje Campings

De Oranje Camping is een vakantiebelevenis voor fans van het Nederlands elftal tijdens het voetbaltoernooi WK2014 waar Oranje hopelijk aan deelneemt. Dit concept biedt Oranjesupporters plek om te slapen op een Oranje Camping, te hossen en feesten in een professionele feesttent, deel te nemen aan verschillende (sportieve) activiteiten en samen het warme oranjegevoel te delen.
In Brazilië maakt de Oranje Camping een stap richting Zuid-Amerika waar een volledig verzorgd, voordelig volg-Oranje concept wordt aangeboden; Fans van Oranje kunnen met campers en caravans veilig het Nederlands elftal volgen en daarnaast genieten van het prachtige Brazilië. Meer informatie over de Oranje Camping in Brazilië en een sfeerimpressie volgen later op deze website.

De Oranjecamping is vooralsnog op zoek nathumb2ar enthousiaste, in Brazilië verblijvende Nederlanders die hun medewerking willen verlenen aan dit evenement. In de aanloop naar én tijdens het WK Voetbal 2014 ben je al in Brazilië, bijvoorbeeld vanwege studie, stage, vakantie, wereldreis en/of anderszins. In de periode rond 1 t/m 28 juni 2014 ben je beschikbaar om samen met het projectteam van WkCampingBrazilie een grote uitdaging aan te gaan. Het is belangrijk dat je op bovengenoemde data reeds in Brazilië bent, aangezien er nauwelijks personeel vanuit Nederland zal worden “ingevlogen”.

Het evenement is omvangrijk en daarom onderverdeeld in diverse deelgebieden. De bezoekers van de Braziliaanse Oranje Camping verwachten een fantastische en professionele happening; een uitdaging waar zowel vóór als achter de schermen hard voor geknokt moet worden in teamverband. WkCampingBrazilie zoekt dan ook kandidaten die zich voor de volle 100% inzetten, goed in teamverband kunnen werken en met een gezonde dosis humor!

Neem contact met ons op via info [at] wkcampingbrazilie punt nl

Overzicht van Oranje campings in Brazilië (WK 2014)

Het wachten is nog op de loting WK 2014. Dat zal wellicht meer duidelijkheid verschaffen over welke steden in aanmerking komen voor de ontvangst van het Oranjelegioen en dus ook in welke stad een heuse “Oranje Camping” kan worden gevonden.

Overzicht van Oranje campings in Polen (EK 2012)

Oranje camping Poznan (Poznań)
Oranje camping Warschau (Warszawa)
Oranje camping Gdansk (Gdańsk)
Oranje camping Wroclaw (Wrocław)