Tickets

thumb1

Overzicht van kaarten en tickets:

De wedstrijden voor het kampioenschap voetbal zijn nog lang niet begonnen. We weten nog niet in welke steden we allemaal moeten spelen en ook niet wie elkaars tegenstanders zijn. Het Oranjelegioen moest in elk geval afreizen naar het buitenland om daar de poulefase door te komen. Maar dat is slechts het begin! Want we gaan natuurlijk proberen kampioen te worden!

Deze spannende wedstrijden wil jij toch ook graag bijwonen? Uiteraard zijn er al tickets te reserveren door trouwe Oranje fans. Hieronder is een overzicht te vinden van sites waar je voor de officiële toegangskaarten voor het aanstaande kampioenschap terecht kunt. Hier kon je ook de kaartjes voor de vorige kampioenschappen verkrijgen. Wil je op de hoogte blijven, plaats deze website dan bij je favorieten!

viagogo

Viagogo

Als ticketmarktplaats heeft Viagogo tot op de dag van het evenement kaarten beschikbaar en dankzij partnerships kunnen ze kaarten aanbieden die vaak nergens anders verkrijgbaar zijn. Ook exclusieve kaarten voor het WK 2014. Snel thuisbezorgd via een koerier.

onlineticketshop

Onlineticketshop.nl

WK 2014 Kaarten voor WK Voetbal 2014 in Brazilië! Bestel WK 2014 Tickets voor alle Wedstrijden van het Nederlands Elftal.
** Altijd aanbod! **

4alltickets

4ALLtickets.nl

WK 2014 voetbalkaarten zijn hier volop verkrijgbaar. Betaling van je WK 2014 kaarten kan met iDEAL (gratis), PayPal, eenmalige machtiging of creditcard. Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je de tickets per UPS.

worldticketshop

Worldticketshop.nl

Op deze Marktplaats kun je veilig online doorverkochte tickets kopen en verkopen voor o.a. sportevenementen. Met unieke aankoopgarantie en TicketCover-verzekering. Je kaartjes worden aangetekend verstuurd of lokaal afgeleverd.

tickettribune

TicketTribune.nl

TicketTribune koopt de kaarten in via door haar erkende handelaren en leveranciers. Ook koopt TicketTribune kaarten van particulieren. Zo ontstaat er een divers aanbod van tickets, waaronder tickets voor het WK. Betalen kan met iDEAL en creditcard.

budgetticket

Budget Ticket.nl

WK 2014 Tickets voor WK Voetbal 2014 bestelt u zeker & simpel bij Budgetticket! Officiële Kaarten voor alle WK 2014 Wedstrijden van het Nederlands Elftal!

seatwave

Seatwave

Koop veilig tickets en kaarten voor alle voetbalwedstrijden op Seatwave. Je krijgt de garantie dat je de bestelde tickets op de dag van het evenement in je bezit hebt. Zo niet krijg je je geld terug.

WKCampingBrazilie.nl heeft 5 WK tickets sites beoordeeld. Gemiddeld krijgen ze 5 van 5 sterren.

Linktips

Reis naar Brazilië boeken? Kijk dan eens bij Brazilië online:
Klik hier om de site van Brazilië online te bezoeken »

Blijf op de hoogte van het WK nieuws

Voor het laatste nieuws over de huidige wedstrijden van het Nederlands elftal kun je hier terecht: