Nieuws

Last-minute naar Nederland – ... 7 juli 2014 Reacties uitgeschakeld voor Last-minute naar Nederland – Argentinië WK2014

nedarg

Wil jij de halve finale tussen Nederland en Argentinië bijwonen? Pak dan deze unieke kans om erbij te zijn! Voor de snelle beslissers:

Ticket & Hotel package
– Gegarandeerde heenvlucht met KLM(KL 0791): Dinsdag, 8 juli, 10.05 vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar Sao Paulo.
– Vanaf de luchthaven wordt u naar het middenklasse hotel gebracht.
– Woensdag 9 juli kunt u doen wat u zelf wilt. Inclusief bezoek aan de wedstrijd.
– Donderdag 10 juli om 10.30 stapt u op de bus naar Rio. Hier wordt u naar de luchthaven van Rio gebracht.
– Om 19.50 vliegt u vanaf Rio terug naar Amsterdam waar u vrijdag 11 juli zal landen om 12.20 uur.
– Een categorie 3 wedstrijdticket is inbegrepen.

Prijs: € 2899,-

Klik hier en boek snel!

Vaccinatie voor WK voetbal Brazili... 8 mei 2014 Reacties uitgeschakeld voor Vaccinatie voor WK voetbal Brazilië

In juni is het dan eindelijk zo ver: het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Hoewel het een ‘hele’ reis is naar dit Zuid-Amerikaanse land, zijn er genoeg supporters die een vlucht boeken om ons team aan te moedigen. Wat daarbij niet vergeten mag worden, is het feit dat zij zich voor vertrek moeten laten vaccineren. In Brazilië komen namelijk verschillende infectieziekten voor.

Het WK Voetbal wordt vanaf 12 juni tot 13 juli gespeeld in twaalf verschillende Braziliaanse steden. Hoewel vaccinaties niet verplicht zijn voor Brazilië, krijgen reizigers altijd het advies om zich te laten inenten tegen Difterie, Tetanus, Polio en Hepatitis A. Voor de eerste drie infectieziekten is een combi-vaccin beschikbaar: de DTP vaccinatie. De Hepatitis A vaccinatie wordt apart gegeven. De inentingen kunnen het beste ruim voor vertrek naar Brazilië gegeven worden, bij voorkeur zes tot acht weken.

Gele Koorts en Malaria
Ook Gele Koorts komt voor in Brazilië. Deze infectieziekte wordt door muggen overgedragen. Soms is het voldoende als iemand zich tegen muggenbeten beschermt, maar voor bepaalde Braziliaanse steden waar de WK wedstrijden worden gespeeld wordt de Gele Koorts vaccinatie nadrukkelijk geadviseerd. Dit zijn de steden Manaus, Cuiabá, Brasilia, Belo Horizonte, Curitiba en Porto Alegre. De vaccinatie heeft een inwerktijd en kan dan ook het beste ruim voor vertrek gegeven worden. Ook Malaria wordt overgedragen door muggen. Deze infectieziekte komt ook in Brazilië voor. Vaak is het voldoende om alleen mugwerende maatregelen te treffen. Alleen voor de ‘WK stad’ Manaus worden malariapillen aanbevolen.

Datum Wedstrijd Speelstad Vaccinatie
vrijdag 13 juni Spanje – Nederland Salvador DTP, Hepatitis-A
woensdag 18 juni Australië – Nederland Porto Alegre DTP, Hepatitis-A, Gele Koorts
maandag 23 juni Nederland – Chili Sao Paulo DTP, Hepatitis-A

De volgende ronde spelen we op:

zaterdag 28 juni, of   Belo Horizonte DTP, Hepatitis-A, Gele Koorts
zondag 29 juni   Fortaleza DTP, Hepatitis-A

Verder vooruit kijken, doen wij nog niet…

Geen Genade Andy 13 november 2012 1 Reactie

Eindelijk is-ie er: het boek van Andy van der Meijde “Geen Genade“. geen genade boek andyDegenen die dit prachtige boek al hebben kunnen lezen, zijn allemaal razend enthousiast. Wij ook, absoluut een aanrader. Het is werkelijk ongelooflijk hoe boeiend de verhalen zijn van de oud-profvoetballer. Andy maakte naam als rechtervleugelaanvaller in het eerste van Ajax. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad met een vader die voor problemen zorgde. Dit tekende Andy voor de rest van zijn leven. Het boek opent met het hoofdstuk “inval” waarin hij verwoordt hoe de politie bij hem binnenviel toen hij nog jong was. Ze kwamen voor zijn vader natuurlijk. Geen pretje voor een jong ventje.

Voorwoord Zlatan Ibrahimovic
Het boek beschrijft ook hoe de klik met wereldster Zlatan Ibrahimovic ontstond. De vriendschap die bij Ajax is ontstaan is altijd intact gebleven. Om die vriendschap te onderstrepen hij Zlatan het voorwoord geschreven, waarin hij Andy van de Meijde omschrijft als een van de beste rechtsbuitens die hij ooit heeft gekend. Het boek zelf is gschreven door VI-redacteur en PSV-watcher Thijs Slegers, die in de zomerperiode van 2012 veelvuldig contact heeft gehad met Andy.

Bestel het boek hier (morgen al in huis!):
BESTEL HET BOEK “GEEN GENADE”

Wilde Sex-avonturen
Het boek staat ook boordevol spannende, haast onwerkelijke verhalen over zijn sexverslaving. Andy van der Meijde zegt daarover: “Ik heb mijn carrière letterlijk verneukt”. Constant misbruik makend van zijn naam en faam, dook hij met iedere welwillende vrouw in bed. Zonder condoom. Hij vertelt werkelijk alles.
Kortom een boek boordevol voetbalhumor, een lach en een traan, unieke anekdotes en meer – een boek wat je in één ruk uitleest.

Koudste zomer sinds 25 jaar 15 juli 2012 Reacties uitgeschakeld voor Koudste zomer sinds 25 jaar

Wie naar buiten kijkt zou zomaar kunnen denken dat het al herfst is. Na alle weer-records van de afgelopen tijd ziet het er naar uit dat er weer een record bijkomt: met een maximumtemperatuur van 15,7 graden is deze zomer het laagst sinds 25 jaar.

Het ziet er bovendien niet naar uit dat het de komende weken zal verbeteren. Over anderhalve maand is de meteorologische zomer alweer voorbij, maar echt zomerweer wordt de komende weken nog niet verwacht. Naast veel regen zullen de temperaturen nauwelijks boven de 25 graden uitkomen.

Wie dus nog een beetje bruin wil worden ontkomt niet aan een last-minute naar de zon. De reisbranche doet goeden zaken en dat is onder andere te merken aan de drukte op de vliegvelden.


Poolse tv-presentatrice bij VI 28 april 2012 1 Reactie

Trouwe kijkers van het populaire voetbalprogramma Voetbal International konden even genieten van de prachtige Poolse tv-presentatrice annex seksbom “Karolina Szostak”. Ze is de vaste presentatrice van het tv-kanaal “Polsat Sport”. Hieronder enkele mooie plaatjes 😛
Karolina 1
Lees de rest van dit bericht »

Julius ter Haar positief gestemd 2 maart 2012 Reacties uitgeschakeld voor Julius ter Haar positief gestemd

Hoewel zeer veel supporters teleurgesteld waren na de loting met Marco van Basten, waarin we in Oekraïne werden ingedeeld in plaats van Polen, komen nu langzaamaan meer positieve berichten in het nieuws.

Aanvankelijk leek het erop dat de kaartverkoop niet goed op gang kwam. Maar volgens Julius ter Haar, directeur van reisbureau OAD, kan het Nederlands Elftal rekenen op grote groepen supporters die Oranje gaan ondersteunen. Een deel van de fans zal op een Oranje Camping vertoeven, maar er zijn ook veel mensen die liever 1 dag op en neer vliegen.

Volgens Ter Haar was de planning van de verkoop van de EK tickets niet helemaal in orde. De kaartjes voor het Nederlands Elftal werden misschien iets te vroeg te koop aangeboden, in een tijd waar het EK nog niet echt leefde bij de supporters. Met de lente voor de boeg zullen meer fans hun vakantie voor de zomer gaan plannen. De wedstrijd tussen de eeuwige rivalen Nederland en Duitsland is waarschijnlijk de meest interessante match om bij te wonen.

Hoe dan ook, de groepswedstrijden in Oekraïne zullen door veel fans worden bezocht, dat is wel duidelijk. Maar verwacht wordt dat de meeste supporters toch eerst nog heel even de kat uit de boom kijken en wachten op de kwartfinale in Polen.

Vergeet tegen die tijd vooral niet te kijken op EkCampingPolen.nl! We hebben een zeer aangename verrassing in petto!

99 days to go 1 maart 2012 Reacties uitgeschakeld voor 99 days to go

In Polen is steeds beter merkbaar dat het EK steeds dichterbij komt. Gisteren was het precies 100 dagen te gaan. Tijdens het live wedstrijdverslag van de wedstrijd Polen-Portugal (0-0) gisteren was dan ook trots een speciaal logo in beeld te zien waarmee werd aangegeven dat het EK bijna gaat beginnen.

In de supermarkten liggen sinds deze week ook allerlei EURO 2012 items te koop. Bekers, borden, pennen, agenda’s, mascottes. Hoewel Polen een vrij zwak voetballand is (plek 70 op de FIFA wereldranglijst), leeft het voetbal er wel enorm. Leuk detail is dat veel Polen supporter waren van Oranje tijdens het grandioze WK in 2010.

Laten we hopen dat het Nederlands Elftal een succesvolle periode kan verlengen en ook in Polen veel wedstrijden zal winnen. Aan de fans zal het zoals ieder EK of WK zeker niet liggen.

We kunnen stiekem al beginnen met aftellen, want voor je weet is het zover: nog maar 99 dagen.

Officiële EK-tickets Oranje nog ve... 29 februari 2012 Reacties uitgeschakeld voor Officiële EK-tickets Oranje nog verkrijgbaar

Het is nog steeds mogelijk voor Oranje-supporters om via de officiële weg tickets te bestellen voor de wedstrijden van het Nederlands elftal te bestellen.

De wedstrijd tegen Duitsland is bijna uitverkocht, maar voor de andere duels uit de poule tegen Portugal en Denemarken zijn nog bijna 2000 kaartjes verkrijgbaar.

Er zijn zesduizend kaarten verstrekt aan de KNVB voor de duels in de poulefase. Tickets voor een eventuele kwartfinale van Nederland zijn allemaal uitgegeven. Voor de halve en hele finale zijn zo’n 4000 en 6500 kaartjes verkocht.

Geregistreerde leden van de Supportersclub Oranje en OnsOranje hebben nog tot 2 maart om tickets te bestellen. De KNVB meldt dat deze deadline niet zal worden verlengd.

Overige Oranjefans zijn aangewezen op de vrije markt, waar inmiddels ruim voldoende aanbod in EK tickets.

Kijk hier voor een overzicht van aanbieders toegangskaarten EK 2012

Zwart uittenue Nederlands elftal 23 februari 2012 Reacties uitgeschakeld voor Zwart uittenue Nederlands elftal

Het Nederlands elftal speelt zijn uitwedstrijden dit EK in een volledig zwart tenue. Kledingsponsor Nike presenteerde donderdag in Amsterdam het nieuwe uitshirt van Oranje.

Nederland speelt tijdens het EK in de groepsfase in Oekraïne officieel twee wedstrijden ’thuis’ en één wedstrijd ‘uit’. Op 17 juni speelt Oranje uit tegen Portugal en zullen de spelers in het zwart gekleed zijn.

Volgens fabrikant Nike symboliseert de kleur autoriteit, overheersing en kracht en past het daarom bij uitstek bij de ambities en uitstraling van het Nederlands elftal.

In de kraag van het shirt staat de tekst “Nieuwe Meesters”. Daarmee refereert Nike aan Nederlandse kunstenaars uit de 17de eeuw, zoals Rembrandt en Vermeer.

Het Nederlands elftal speelt woensdag voor het eerst in hun nieuwe outfit in de oefenwedstrijd tegen Engeland in Londen.

EK snelweg vertoont nu al scheuren 23 februari 2012 Reacties uitgeschakeld voor EK snelweg vertoont nu al scheuren

Een nieuwe snelweg die speciaal is aangelegd voor het Europees kampioenschap voetbal in Polen is nu al niet meer te gebruiken. Het wegdek van de A2 vertoont scheuren en moet gerepareerd worden. De Poolse minister van vervoer, Slawomir Nowak, heeft donderdag gezegd dat hij niet kan beloven dat de snelweg op tijd klaar zal zijn voor het EK.

De bouwbedrijven die de weg hebben aangelegd zijn verplicht om de scheuren te repareren, aldus Nowak. Het beschadigde stuk weg ligt in Centraal-Polen, tussen de steden Warschau en Lodz. De snelweg, die in totaal meer dan 90 kilometer lang is, werd oorspronkelijk door het Chinese consortium COVEC aangelegd, maar wegens vertragingen werd dit contract vorig jaar al stopgezet. De klus wordt nu afgemaakt door Poolse bedrijven.

Minister Nowak zegt niet te kunnen beloven dat de reparaties afgerond zijn voor aanvang van het toernooi. Het evenement Euro 2012 begint op 8 juni in Warschau met de openingswedstrijd Polen-Griekenland.