Online Wedden op Voetbalwedstrijden

Wedden op sportwedstrijdenEindelijk is het zover! Online wedden op sportwedstrijden! Men kan per direct weddenschappen afsluiten voor de spannende voetbalwedstrijden van de nationale elftallen en daarmee mooie prijzen winnen. Op dit moment kan je bijvoorbeeld via Betsson gokken op uitslagen, aantal rode kaarten, en nog veel meer. Dit zijn natuurlijk niet de enige aanbieders waar je kan voorspellen wie de wedstijd gaat winnen, en dit zullen er binnenkort ongetwijfeld meer worden.

Overigens is het niet zo dat je alleen op de winnaar van een voetbalwedstrijd kan wedden. Ook op kleinere weddenschappen kan geld worden ingezet, bijvoorbeeld: wie wint de groepfase? of wie maakt de meeste goals dit toernooi. Ook kun je voorspellen wie het meeste gele of rode kaarten krijgt, en zelfs welk team er het eerst uit ligt. Ook hier mee zijn mooie geldbedragen te winnen voor iedereen die de juiste voorspelling doet.

Let op: deze websites zijn niet bedoeld voor bezoekers uit Nederland! Kom je uit Nederland, bezoek dan het Holland Casino of speel mee met de Lotto!

Overzicht wedden sites

We hebben een overzicht gemaakt van de leukste wedden- en gokwebsites. Op elk van deze sites kun je wedden op voetbalwedstrijden. Je kunt eenvoudig via een bankbetaling, PayPal of creditcard je geld inzetten, en bij sommige sites wordt bitcoin als betaalmiddel gebruikt.

  1. Betsson
  2. FreeBitcoin

Heb je dus een beetje verstand van sport en volg je alle ontwikkelingen op de voet, waag dan gerust eens een gokje. De inleg bepaal je helemaal zelf dus hoge investeringen zijn niet nodig. Ook met een lage inzet zijn hele leuke geldprijzen te verdienen, als je maar de juiste uitslag voorspelt!

Wie de smaak te pakken heeft zal ook veel plezier beleven aan andere loterijen en weddenschappen. Wedden op Champions League-wedstrijden, de nationale competitie en nog veel meer!

Heb je tips of suggesties voor andere bezoekers, of wil je je ervaringen met één van deze sites melden, laat het ons dan weten! Je kan hiervoor het contactformulier gebruiken.