Miss Polen 2009: Maria Nowakowska 26 oktober 2009

LODZ – Afgelopen zaterdag 24 november werd in Lodz de nieuwe Miss Polonia 2009 gekozen. Uit een groep van 20 prachtige Poolse schoonheden, werd Maria Nowakowkska maria1bekroond met deze prestigieuze titel.
We weten allemaal hoe mooi de Poolse vrouwen zijn en het is dan ook een hele eer om jezelf Miss Polen 2009 te mogen noemen. Reken er dus maar op dat Maria nu als een hond met 7 staarten rondhuppelt door Polen.
Ze mag er dan ook wel wezen natuurlijk. Met haar maten: 88 – 68 – 97 en schitterende uitstraling is ze werkelijk een genot om te bekijken.
Dat is wel eens iets beters dan wat we normaal in de voetballerij zien. Na al die grijze kale koppen van voorzitters en trainers is onze Maria werkelijk een verademing. Jammer alleen dat ze nog in Polen woont. Voor een verzetje zul je dus iets dichter bij huis moeten zoeken.
Gelukkig kunnen we nu al uit gaan kijken naar de mooie Poolse dames die we tijdens het EK2012 in Polen mogen gaan bewonderen. We zullen ons best doen om zoveel mogelijk mooie dames op de Oranje Camping te laten werken.
Wie weet zit daar wel de toekomstige Miss Polen bij 🙂

Zin in meer mooie foto’s?: Pitspoesjes.nl

1 Reactie
Joop Munsterman oktober 27th, 2009

Lekker wijf hoor!