Oproep camping in Polen! 24 juli 2011

Het is momenteel nog niet zeker of Nederland zijn wedstrijden in Polen zal gaan spelen. Maar wij hopen het in ieder geval wel. Voor oranjefans is de reistijd naar Poznan een stuk korter dan naar Kiev. Polen is qua levensstijl ook een land dat beter aansluit bij Nederland. Dus hopen we dat onze eigen Oranje camping in Polen tijdens het EK in 2012 een succes wordt.

Mensen die interesse hebben om Oranje van dichtbij te volgen in Polen en graag een groot feest willen vieren op een EK camping, mogen vanaf vandaag een eerste reservering maken via ons. Wij zorgen voor goedkope campingplaatsen en voldoende bier! Mooie vrouwen zijn er sowieso. Wij pakken het net even anders aan dan de door Heineken gesponsorde officiële Oranje camping. Geen torenhoge prijzen, maar gewoon waar voor je geld. Polen is gelukkig niet het duurste land van Europa, maar ook niet erg goedkoop. Omdat onze organisatie vanuit Polen zelf opereert weten wij wél waar we het feest het beste kunnen organiseren. Voetballiefhebbers die nu interesse hebben kunnen ons dus eenvoudig mailen via info at ekcampingpolen.nl
Bedrijven die willen investeren of als sponsor in beeld willen komen zijn ook van harte welkom!

1 Reactie

[…] dat Polen de thuisbasis van Oranje zal worden. 2 december is dus de dag des oordeels. Via onze oproep hebben we al veel reacties ontvangen, meer dan we hadden gedacht, om een camping te boeken in de […]