Poolse wielrennerkoers 20 juli 2011

In een periode waarin voetbal helaas niet het dagelijkse sportnieuws overheerst, is wielrennen een leuk alternatief. Voetbalfans schijnen als tweede en derde sport van wielrennen en autosport te houden. De ontknoping van de Tour de France is nabij en aansluitend daarop begint de Nederlandse voetbalcompetitie weer. Feest dus.
Rondemiss wielrennen
Maar wie een verslaving heeft opgelopen aan het wielrennen, mede dankzij het nieuwe tv-programma Tour du Jour op RTL7, kan de de Franse wielrennerronde zijn hart ophalen in het bij ons zo geliefde Polen. Voor de insiders: geen idee op welk stuk Poolse weg er een normale wielerkoers te berijden is, maar goed, kennelijk is het mogelijk.

Voor diegenen die volgend jaar op de Oranje Camping in Polen willen staan, zouden nu dus een voorproefje kunnen nemen op het spectakel en de professionele wielrenners volgen in Polen. Het belooft een mooi evenement te worden, met natuurlijk ook, jaaaazeker, natuurlijk ook een Poolse rondemiss. Dat wordt dus razend spannend. Zodra de Poolse rondemiss is gefotografeerd plaatsen we hier de foto’s.

Reageren is niet mogelijk.