Gaan we naar de EK camping in Gdansk? 7 september 2011

Razend spannend is het. Zoals ik hier al schreef kon Oranje zich op 6 september plaatsen voor het EK in Polen en Oekraïne. De overwinning op Finland was slechts een formaliteitje en we zijn dus 100% zeker van deelname aan het EK in 2012. We zullen worden ingedeeld als groepshoofd in groep B of C. Groep B houdt in dat we naar Oekraïne zullen moeten gaan, groep C houdt in dat we naar Polen kunnen gaan, naar Gdansk om precies te zijn. Werkelijk ideaal! Gdansk is een prachtige stad aan de mooie Baltische Zee in het Noorden van Polen.

De dag des oordeels, ook voor ons, is op 2 december 2011. Dan vindt de loting in Kiev plaats en daar zal worden besloten of de Oranje Camping Polen door kan gaan. Als groot voordeel geldt dat indien Nederland de groepsfase doorkomt, dat de kwartfinale dan ook in Gdansk zal worden gespeeld. Echt ideaal want zo kunnen we heerlijk lang op één camping in Polen blijven. De halve finale is in dan in het Poolse Warschau, ook goed te bereiken en de finale zal uiteindelijk (helaas) in Kiev worden gespeeld.

Indien we in Gdansk gaan spelen en camperen, dan zijn de volgende data speeldagen voor Oranje:

  • 10 juni 2012 (zondag)
  • 14 juni 2012 (donderdag)
  • 18 juni 2012 (maandag)

Dan gaan we kijken of Oranje net zoals tegen San-Marino weer Double Digit Dutch Delight spel kan vertonen.

1 Reactie

[…] ingedeeld als groepshoofd dus als we bijvoorbeeld in groep C komen, dan zijn wij C1. Misschien gaan we naar Gdansk en spelen we om de 4 dagen een wedstrijd (zondag, donderdag en maandag). De wedstrijd van mandag […]