Vanaf aanstaande zaterdag Voetbal International hier te downloaden! 14 september 2011

Hier bij de Ek Camping in Polen zijn we druk aan het voorbereiden op de komst van Oranje naar Polen. Het belooft een geweldig feest te gaan worden. Nare verhalen over hooligans in Polen zijn niet van toepassing. Het nationale voetbal mag dan een debacle zijn met slechte fans, pseudosupporters genoemd, maar een EK organiseren staat er helemaal los van!

Om in de tussentijd de trouwe fans van de Oranje Camping te bedienen, krijgen we vanaf aanstaande zaterdag van een fan Voetbal International aangeboden in .mp3-formaat. Het voetbalprogramma met Genee, Derksen en meestal ook Van der Gijp, kan helaas niet door iedereen live worden bekeken. Sommige fans moeten werken, vallen in slaap, hebben andere verplichtingen, of vullen juist hun tijd liever met wat vertier, op een ander tijdstip dan de live-uitzending, bijvoorbeeld mensen die de dag erna weten dat ze in een lange file komen.

Hoewel we hier al hebben uitgelegd hoe je een .mp4-bestand kunt downloaden van RTL Gemist, blijkt er toch een grote groep te zijn die de tv-uitzending liever terugluisteren. Bijvoorbeeld als je voor je werk de hele dag in de auto zit. Je kunt dan niet kijken naar de uitzending, maar wel luisteren! Lekker radiootje aan en genieten van het programma. Het is tenslotte een praatprogramma en veel beelden komen er niet in voor. Geloof me, die beelden hoef je echt niet per se te zien. En als je het echt zooo nieuwsgierig bent dan kun je altijd nog de mp4 downloaden of het fragment bekijken op RTL XL.mp3 luisteren

Vanaf  aanstaande zaterdag kun je via deze site van Ek Camping Polen de mp3 downloaden. Een gemiddelde uitzending is gemiddeld 90 mb (bij 160 kb bitrate). Dus vanaf zaterdag kun je lekker de honden uitlaten, boodschappen doen, cruisen in je nieuwe wagen of weet ik wat en genieten van Voetbal International.

Als er veel vraag naar is en veel mensen waarderen het, dan zullen we kijken of we deze dienst kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld Studio Voetbal. Bij wijze van voorproefje is hier de directe .mp3-link van Waar is De Mol? Of luister de uitzending in je browser hieronder:

5 Reacties
Jakko september 15th, 2011

Precies wat ik zocht! Kan niet wachten!

Siebe Broers september 15th, 2011

Is hte mogelijk om de bitrate omlaag te brengen naar 128kb? dan is de kwaliteit nog tamelijk goed en is het bestand kleiner

Beheerder september 15th, 2011

Ik zal de VI fan vragen of hij dat kan aanpassen!

Ali september 15th, 2011

Die Waar is de mol is niet echt geschikt denk ik voor mp3 alleen. Maar vi zeker wel!
was nu zelf al aan het klooien met omzetten van het bestand. Was er uren mee beziog en dan crasht de pc halverwege. Hoop dat di mp3 hier dus te vinden zal zijn dan. Ben zeker een vaste downloader dan!

DikkeBuik september 16th, 2011

tv luisteren…. jaaaaaaaa jaaaaaaaa 😀
Ik kijk altijd live