De kou is weer uit de lucht 23 september 2009

koudDe vorige keer schreef ik over het feit dat de doorgang van het EK 2012 in de huidige vorm niet helemaal zeker was, alhoewel er niet direct reden voor paniek was. Gelukkig is alle kou nu uit de lucht en gaat alles gewoon door volgens plan. Ook het plannen van EK campings voor Oranje-supporters gaat gewoon door. In principe zullen we ons moeten concentreren op de 4 speelsteden: Wrocław, Poznań, Gdańsk en hoofdstad Warszawa.

Dus we kunnen de dagen gewoon beginnen af te tellen toch? Oranje gaat winnen op het EK 2012, dat is nog niet zeker, maar hopen doen we het wel. Nu alleen nog even afwachten wanneer Oranje zich gaat kwalificeren. Dan komt namelijk het belangrijkste: De loting voor de groepsfase en dan weten we meer over welke camping in Polen zal worden omgetoverd tot EK-camping in Polen. We wachten het af…

1 Reactie
Michel oktober 2nd, 2009

Ja laat die loting maar komen. Ben benieuwd!