Opvolger Leo Beenhakker komt in November 21 oktober 2009

De voorzitter van de Poolse voetbalbond (PZPN), Grzegorz Lato, heeft aangekondigd dat op 3 november een nieuwe coach voor het nationale team zal worden gepresenteerd. leo beenhakker in polenSinds het vertrek van Leo Beenhakker is het nationale elftal zonder officiële trainer/coach.

Tot nu toe hebben elf kandidaten zich gemeld voor de post.

”Er zijn sterkere en zwakkere kandidaten, maar ze zijn allen bekend. Er zijn geen willekeurige kandidaten. De commissie die de nieuwe trainer moet gaan aanstellen heeft geen makkelijke taak. Ze zullen moeten kiezen voor de allerbeste”, zei een voormalig bondscoach, Jerzy Engel.

De Poolse voetbalbond verwacht dat het aantal kandidaten op de lijst zal worden uitgebreid tot 15. De shortlist zal 3 tot 4 kandidaten bevatten.

Leo Beenhakker kan momenteel zich voor de volle 100% inzetten voor zijn “kluppie”. De jongens van Oranje zullen in de nabije toekomst geen coach wissel meemaken. Bert van Marwijk doet het uitstekend en naar ieders tevredenheid. Voor de Oranje camping worden al voorbereidingen gemaakt om “onze” Bert een extra warm hart toe te dragen. Wie weet schuift-ie dan aan voor een koud pilsje. Want bier, tja dat zal er in overvloed zijn tijdens de Ek camping in Polen. Eigenlijk op iedere Oranje camping wel. 🙂

Reageren is niet mogelijk.