De mooiste billen van Polen 9 november 2009

GDANSK – Ronde strakke billen waren er genoeg afgelopen zaterdagavond in discotheek  La Dolce Vita in de Poolse kustplaats. Daar werden namelijk de verkiezingen gehouden van de Mooiste Billen van Polen. Trotse winnares was de 19-jarige Katarzyna (Kasia) Majewska.

De elegante slanke blondine won met haar knappe achterwerk buiten de prestigieuze titel ook maar liefst 2500 euro. Bovendien mocht ze de volgende morgen meteen haar billen laten fotograferen door de speciaal ingevlogen Turkse fotograaf Ahmet Boklircoglu. En wij presenteren natuurlijk de foto’s:

kasia 1billen 1kasia 2billen 2kasia 3billen 3

Deze aantrekkelijke dame is ook woonachtig in Gdansk, dus wie weet zien we haar terug op de Oranje camping in Gdansk 🙂

Als je niet van billen maar meer van tieten houdt, klik hier voor grote Poolse tieten.

Reageren is niet mogelijk.