Poolse meid wint Playboy wedstrijd 6 november 2009

LODZ – Blond, lange benen en grote borsten. Het zijn de eigenschappen van een typisch Playboy-model. In het Poolse plaatsje Lodz mochten jonge meiden tussen de 17 en 22 jaar zich laten keuren door een echte Playboy jury. Dit jaar was het thema “Barbie binnenshuis”. De sexy blondines kregen de opdracht mee om zichzelf thuis te fotograferen. Winnares was de net 18-jarige Natalia Romankowska die zeker met haar eerste foto (zie hieronder) indruk maakte.

Als je naar haar figuurtje kijkt zie je een goed voorbeeld dat dikke tieten en een slanke taille in Polen meer regel dan uitzondering is. Poolse vrouwen hebben dan ook Europa’s grootste borsten. Zou het schoonheidsideaal van blond strakke kont en volle borsten ooit nog veranderen?Natalia Romankowksa 1Natalia Romankowsa 4Natalia Romankowksa 2Natalia Romankowksa 3

Reageren is niet mogelijk.