Goede bodybuilding beveiliging op de EK Camping 12 november 2009

Aangezien Polen een land is waar bodybuilding erg populair is, zijn kasten van mannen maar ook vrouwen bodybuilding dame(!) makkelijk te vinden. De gemiddelde Pool(se) gaat regelmatig naar de sportschool en dat resulteert in grote groepen gespierde bodybuilders (ja ja een pleonasme :)). Een geweldige ambassadeur voor de krachtsport is Mariusz Pudzianowski, kortweg Pudzian. Deze krachtpatser is meervoudig Sterkste Man ter Wereld en menig Pool ziet in hem het grote voorbeeld.

Op plekken waar veel gedronken wordt, gebeurt nog wel eens een relletje of een opstootje. Goede beveiliging is daarom op dat soort momenten een welkome verschijning. Gelukkig is door de grote liefde voor bodybuilding in Polen het kinderlijk eenvoudig om een uit de kluiten gewassen groepje beveiligers te vinden. Op de EK camping zal toch ook het nodige alcohol worden genuttigd en tja, we moeten er natuurlijk ook rekening mee houden dat Oranje ook een wedstrijdje kan verliezen. We weten allemaal hoe boze voetbalfans kunnen reageren.

Met echte bodybuilders in de beveilinging, die overigens ook wapenvergunningen hebben en dus wapens mogen dragen én mogen schieten als dat nodig is, maken we ons op de EK Oranje Camping geen zorgen.

Reageren is niet mogelijk.