Agenda voor Oranje camping WK 2012 bekend 8 december 2009

Zo… eindelijk terug uit Kaapstad. Wat een gedoe zo’n loting bijwonen. Maar goed, de speelsteden van Oranje zijn dan eindelijk bekend.
Het Nederlands elftal speelt tijdens de groepsfase achtereenvolgens in Johannesburg, Durban en Kaapstad. Voor de fans die een kaartje kunnen bemachtigen is dat goed nieuws. Johannesburg heeft een prachtig nieuw stadion “Soccer City”, maar ook in Durban kan men goed vertoeven. Kaapstad, schitterend!
roger milla van kameroen
De Oranje Camping zullen we dus als eerste terugvinden in de hoofdstad wanneer Oranje het in de eerste wedstrijd opneemt tegen Denemarken. Het is werkelijk een uitmuntende start in het grootste stadion, wat betekent dat veel supporters wk-kaarten kunnen bemachtigen.

Oranje Camping 2010 deel 2
Dan wordt de tweede wedstrijd gespeeld in Durban, waar het Nederlands Elftal het opneemt tegen Japan op 19 juni. Jammer dat de mooie stranden niet echt de moeite waard zijn om te bezoeken i.v.m. de kou. Maar gelukkig wel een adembenemend stadion. Als echte nomaden kan men daar natuurlijk ook weer een tentje bouwen op de oranje camping.

Tot slot Kaapstad voor de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen. Het schijnt dat de altijd fitte Roger Milla weer mee gaat doen 😉 Zo’n wedstrijd geeft de Oranje Camping natuurlijk een extra Afrikaans tintje.

Locaties Oranje Campings Zuid-Afrika
Binnenkort hierover meer…

Reageren is niet mogelijk.