EK loting Polen 27 juli 2011

De EK-camping gaat pas écht van start na 2 december 2011. Dan weten we namelijk welk land tegen wie en vooral ook belangrijk: wáár gaat spelen. Wij hopen uiteraard dat Polen de thuisbasis van Oranje zal worden. 2 december is dus de dag des oordeels. Via onze oproep hebben we al veel reacties ontvangen, meer dan we hadden gedacht, om een camping te boeken in de buurt van Poznań of Wrocław.

Of dat allemaal door mag gaan, we hopen natuurlijk van wel, is nu nog even de vraag. De loting voor het EK 2012 vindt plaats in Kiev. Spannend dus of we de champagnekurken kunnen laten knallen. Want als Polen de gelukkige is, dan wordt het EK echt een gigantisch feest. Veel mooie vrouwen, lekker bier of wodka en feesten maar!
Zet de belangrijke datum dus vast in je agenda en zorg dat je die dag vrij bent. Volg de loting live en meld je daarna direct aan bij onze Oranje Camping in Polen!

Reageren is niet mogelijk.