Loting EK 2012 aanstaande vrijdag 30 november 2011

Let op! Aanstaande vrijdag, 2 december, is het zo ver: tijd voor de LOTING van het EK2012. Megaspannend natuurlijk. Komen we in een poule des doods? Of hebben we kans op angstgegner Duitsland als tegenstander in de kwartfinale? Het zou niet verkeerd zijn om die Duitsers al vroeg uit te schakelen. Kunnen we later geen last meer van ze hebben. Aan de andere kant is een finale NLD-DUI wel een echte finale. Zoals Rinus Michels in 1988 al zei na het winnen van het Europees Kampioenschap van dat jaar: ‘Leuk dat we van die Russen hebben gewonnen in de finale, maar de echte finale was natuurlijk de halve finale tegen Duitsland.’

Maar nog veel belangrijker… Waar gaan we spelen? Waar gaan we ons tentje opzetten? Wordt het toch Gdansk? We hopen het. Polen heeft voor Nederlanders, en dan vooral Oranje-fans, meer te bieden dan het andere gastland: Oekraïne. Als we in Polen loten gaan we er een uniek feest van maken. We hebben een leuke verrassing in petto voor de gasten van onze EK camping! Meer info over de loting en de verdere planning lees je a.s. vrijdag hier.

Reageren is niet mogelijk.