Uitslag loting 2 december 3 december 2011

Marco van Basten opende de loting meteen met Nederland. In zijn kom zaten twee balletjes (Spanje en Oranje) en door zijn toedoen wordt de thuisbasis niet Gdansk helaas. Jammer voor ons, maar niet getreurd. Indien Oranje groepshoofd wordt dan spelen we, mits we de kwartfinale winnen, toch twee wedstrijden in Polen.

Groepshoofd worden zal een zware klus zijn. Oranje speelt tijdens het EK 2012 in Polen en Oekraïne tegen Denemarken, Portugal en Duitsland. Alle drie de groepswedstrijden worden gespeeld in de Oost-Oekraïnse stad Kharkiv en is dus een stuk verder buiten bereik van de Oranjefans.

De eerste wedstrijd van Oranje is op zaterdag 9 juni waar de mannen van Bart van Merwijk 🙂 het opnemen tegen de Denen. De tweede wedstrijd zal tegen onze Oosterburen zijn (woensdag 13 juni). De derde en laatste wedstrijd van het Nederlands Elftal is op zondag 17 juni en dan nemen ze het op tegen de Portugezen.

Misschien is een EK camping voorlopig geen goed idee. Kharviv is echt een pokkeneind rijden. Laten we met zijn alle hopen dat Oranje het goed doet, zodat we lekker een Oranje camping kunnen opzetten in de kwart en eventueel ook halve finale. EK tickets en kaarten voor toegang tot het voetbalfeest zijn al te koop!

3 Reacties
Winston december 3rd, 2011

Echt jammer dat we niet in Polen zitten… Poolse vrouwen zijn veel mooier dan die Oekraiense! Pffff..

Frits Knoppeldop december 3rd, 2011

Jammer. Ik had ook liever die geile Poolse hoertjes gehad… 🙁

Henk december 4th, 2011

Zuur deze loting, de Poolse vrouwen hadden veel geld kunnen verdienen!