Veel animo voor Oranje Camping in Polen 7 december 2011

Het hele Oranjelegioen had eigenlijk gehoopt op Polen als thuisbasis van Oranje. Hoewel de mannen van Bart van Merwijk 🙂 in de mooie Poolse stad Kraków gaan verblijven tussen de wedstrijden door, worden de wedstrijden uit de poulefase afgewerkt in de Oekraïense stad Charkov.

We zijn werkelijk overrompeld met bezorgde fans die zo graag naar Polen waren gegaan, die ons hebben gevraagd om toch een EK Camping in Polen op te starten. Dit wordt momenteel overwogen. Het moge duidelijk zijn dat een avontuur in de Oekraïne voor velen tever weg is. Het is verd§mme ook nog helemaal in Oost-Oekraïne. Kan het nog verder weg. Met de auto is het haast niet te doen. Zeker niet voor je plezier. Lange rit, slechte wegen en best gevaarlijk.

Daarom is het op zich best een idee om toch naar Polen te gaan. Polen is een prachtig land en er zijn voldoende campings om ons Nederlanders te verwelkomen. Wij houden je op de hoogte!

 

Reageren is niet mogelijk.