99 days to go 1 maart 2012

In Polen is steeds beter merkbaar dat het EK steeds dichterbij komt. Gisteren was het precies 100 dagen te gaan. Tijdens het live wedstrijdverslag van de wedstrijd Polen-Portugal (0-0) gisteren was dan ook trots een speciaal logo in beeld te zien waarmee werd aangegeven dat het EK bijna gaat beginnen.

In de supermarkten liggen sinds deze week ook allerlei EURO 2012 items te koop. Bekers, borden, pennen, agenda’s, mascottes. Hoewel Polen een vrij zwak voetballand is (plek 70 op de FIFA wereldranglijst), leeft het voetbal er wel enorm. Leuk detail is dat veel Polen supporter waren van Oranje tijdens het grandioze WK in 2010.

Laten we hopen dat het Nederlands Elftal een succesvolle periode kan verlengen en ook in Polen veel wedstrijden zal winnen. Aan de fans zal het zoals ieder EK of WK zeker niet liggen.

We kunnen stiekem al beginnen met aftellen, want voor je weet is het zover: nog maar 99 dagen.

Reageren is niet mogelijk.