Julius ter Haar positief gestemd 2 maart 2012

Hoewel zeer veel supporters teleurgesteld waren na de loting met Marco van Basten, waarin we in Oekraïne werden ingedeeld in plaats van Polen, komen nu langzaamaan meer positieve berichten in het nieuws.

Aanvankelijk leek het erop dat de kaartverkoop niet goed op gang kwam. Maar volgens Julius ter Haar, directeur van reisbureau OAD, kan het Nederlands Elftal rekenen op grote groepen supporters die Oranje gaan ondersteunen. Een deel van de fans zal op een Oranje Camping vertoeven, maar er zijn ook veel mensen die liever 1 dag op en neer vliegen.

Volgens Ter Haar was de planning van de verkoop van de EK tickets niet helemaal in orde. De kaartjes voor het Nederlands Elftal werden misschien iets te vroeg te koop aangeboden, in een tijd waar het EK nog niet echt leefde bij de supporters. Met de lente voor de boeg zullen meer fans hun vakantie voor de zomer gaan plannen. De wedstrijd tussen de eeuwige rivalen Nederland en Duitsland is waarschijnlijk de meest interessante match om bij te wonen.

Hoe dan ook, de groepswedstrijden in Oekraïne zullen door veel fans worden bezocht, dat is wel duidelijk. Maar verwacht wordt dat de meeste supporters toch eerst nog heel even de kat uit de boom kijken en wachten op de kwartfinale in Polen.

Vergeet tegen die tijd vooral niet te kijken op EkCampingPolen.nl! We hebben een zeer aangename verrassing in petto!

Reageren is niet mogelijk.