Geen Genade Andy 13 november 2012

Eindelijk is-ie er: het boek van Andy van der Meijde “Geen Genade“. geen genade boek andyDegenen die dit prachtige boek al hebben kunnen lezen, zijn allemaal razend enthousiast. Wij ook, absoluut een aanrader. Het is werkelijk ongelooflijk hoe boeiend de verhalen zijn van de oud-profvoetballer. Andy maakte naam als rechtervleugelaanvaller in het eerste van Ajax. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad met een vader die voor problemen zorgde. Dit tekende Andy voor de rest van zijn leven. Het boek opent met het hoofdstuk “inval” waarin hij verwoordt hoe de politie bij hem binnenviel toen hij nog jong was. Ze kwamen voor zijn vader natuurlijk. Geen pretje voor een jong ventje.

Voorwoord Zlatan Ibrahimovic
Het boek beschrijft ook hoe de klik met wereldster Zlatan Ibrahimovic ontstond. De vriendschap die bij Ajax is ontstaan is altijd intact gebleven. Om die vriendschap te onderstrepen hij Zlatan het voorwoord geschreven, waarin hij Andy van de Meijde omschrijft als een van de beste rechtsbuitens die hij ooit heeft gekend. Het boek zelf is gschreven door VI-redacteur en PSV-watcher Thijs Slegers, die in de zomerperiode van 2012 veelvuldig contact heeft gehad met Andy.

Bestel het boek hier (morgen al in huis!):
BESTEL HET BOEK “GEEN GENADE”

Wilde Sex-avonturen
Het boek staat ook boordevol spannende, haast onwerkelijke verhalen over zijn sexverslaving. Andy van der Meijde zegt daarover: “Ik heb mijn carrière letterlijk verneukt”. Constant misbruik makend van zijn naam en faam, dook hij met iedere welwillende vrouw in bed. Zonder condoom. Hij vertelt werkelijk alles.
Kortom een boek boordevol voetbalhumor, een lach en een traan, unieke anekdotes en meer – een boek wat je in één ruk uitleest.

1 Reactie
Stefano november 13th, 2012

Super… ik heb dit boek zojuist besteld.
Top!!