Oranje Camping in Zuid-Afrika van start 3 november 2009

Supporters van Oranje die het Nederlands Elftal willen steunen bij het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika kunnen zich sinds donderdag inschrijven voor de Oranje Camping in Zuid-Afrika. Arrangementen kunnen pas definitief worden geboekt nadat het speelschema van het Nederlands elftal op 4 december bekend wordt gemaakt.

Sinds het EK van 2004 in Portugal kunnen supporters van Oranje bij de eindtoernooien terecht op de Oranje EK camping. Op de camping in Portugal kwamen 800 voetbalfans, in het jaar 2008 tijdens het EK in Zwitserland en Oostenrijk trok een karavaan van 5500 supporters richting de voetbalsteden waar het Nederlands Elftal speelde. En nu probeert men het in Zuid-Afrika. We hopen dat het lukt natuurlijk, maar eventjes op en neer naar een ander continent is er niet bij. Dat wordt diep in de buidel tasten.

Je zou haast zeggen, wacht nog 2 jaartjes meer en we vieren een veel groter feest in Polen! Of zoek het nu al dichterbij huis. Bijvoorbeeld door een Champions League wedstrijd bij te wonen.

Reageren is niet mogelijk.