Poolse vrouwen hebben de grootste borsten van Europa 5 november 2009

poolse tietenPOZNAN – Volgens een onderzoek onder 4500 lingeriewinkels in heel Europa, blijken de Poolse vrouwen de grootste borsten te hebben. Met een gemiddelde cupmaat van 75D (!) als meest verkochte BH, voeren de Poolse lingerieketens wat dat betreft de lijst aan. Wat ook opmerkelijk is te noemen, is dat het meest verkochte slipje in Polen een g-string is met maatje S. Dat houdt dus in dat een gemiddelde Poolse vrouw, een klein strak kontje heeft met een flinke boezem. Volgens veel mannen toch het ideale postuur.

Op de 2e plek belandde Zweden en als 3e land van Europa’s grootste borsten wordt Engeland vermeld.
Qua postuur doen de Zweedse dames zeker niet onder voor de Poolse dames. Het gemiddelde lingeriesetje wat in Zweden over de toonbank gaat is 80C en slipmaat S. In Engeland zijn de verhoudingen duidelijk anders. Met een gemiddelde cupmaat van 80C en een slipmaat L zien we duidelijk dat de Engelse bottom ietwat volumineuzer is dan het Scandinavische bipsje of een Poolse dupa.

Voor wie echt van grote borsten houdt kan men hier de Mooiste Poolse vrouwen met Grote Borsten vinden. Het is duidelijk dat dit soort prachtige dames het Poolse gemiddelde behoorlijk opkrikken. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen smaak. Borsten groot, klein, silicoon of gewoon, iedereen heeft een andere voorkeur. En dat is maar goed ook natuurlijk. Voor diegene die moeite hebben met het vinden van het juiste paar tieten bestaat de mogelijkheid om via sxsbase.com de juiste te vinden.

3 Reacties
Michel de Koster november 5th, 2009

Tering, wat een goedgevulde dames. In NEderland zie je ze ook goedgevuld maar dan overal. Die mij maar zon Pools vrouwtje dan mee zo’n prammen en zo’n kontje!

Joop november 5th, 2009

Waar kan ik boeken ?

[…] een goed voorbeeld dat dikke tieten en een slanke taille in Polen meer regel dan uitzondering is. Poolse vrouwen hebben dan ook Europa’s grootste borsten. Zou het schoonheidsideaal van blond strakke kont en volle borsten ooit nog […]